Maganic Wars
http://www.maganicwars.com/forum/

when i win the first battle, i can't go to next!
http://www.maganicwars.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=6227
Page 1 of 1

Author:  fabio [ Fri Jun 29, 2007 7:31 am ]
Post subject:  when i win the first battle, i can't go to next!

i'm going to explain better. i play this game every day (my office job is reaaaally boring) and it always worked great on this old pc. today i noticed admin added sponsor ad while the game is in the loading screen.
the problem is, when i win the first battle, the message "you defeated that dumb" si in the very lower part of the screen and i can't see the new card nor the "go to next battle" button. i can't go on in the game.
what the hell is happened????
already tried in different screen resolution with no success

Author:  biller [ Fri Jun 29, 2007 8:51 am ]
Post subject: 

Works fine for me.


Can you post a screenshot, maybe?

If you don't know how than it's press the prt scr(Print screen) button next to f12 and copy paste the picture it produces into pain. Afterwards save as .jpg and upload it somewhere.

Author:  fabio [ Fri Jun 29, 2007 9:00 am ]
Post subject: 

here it's the screenshot
however the bug is only with GTTT, survival mod works fine.
http://www.picfury.com/2j/BUG-9.html

Author:  LMan [ Fri Jun 29, 2007 9:06 am ]
Post subject: 

Maybe play fullscreen?

Author:  fabio [ Fri Jun 29, 2007 9:10 am ]
Post subject: 

oh c'mon. i said i play this game every day, and always played in that resolution. it worked fine until yesterday and i've changed nothing on the pc since then.

Author:  biller [ Fri Jun 29, 2007 9:36 am ]
Post subject: 

Uhm. Try a different browser. Since it works fine for me on Opera.

Author:  fabio [ Fri Jun 29, 2007 9:40 am ]
Post subject: 

i can try whatever u want, but i just wanna know why yesterday it was fine and today has this bug. it's related to those ugly ads?
i'm in office, and i can't install any new software/browser.

Author:  biller [ Fri Jun 29, 2007 9:47 am ]
Post subject: 

I don't know. It works for me on IE too. I have a really old version. Sorry, but I think it's you. Can you ask a college to test it for you, on their PC?

Author:  fabio [ Fri Jun 29, 2007 10:35 am ]
Post subject: 

no i can't, because i'm the only "under 40" here :lol:
i shouldn't play on this pc, so i have to solve the problem by myself. i'll try the game at home, but i need it to work on this pc :cry:
damn what changed from yesterday? :?

Author:  biller [ Fri Jun 29, 2007 11:03 am ]
Post subject: 

Try a system restore just in case, you can even put it under "A very imoprtant file disappeared, so I had to do it".

Just back up all the important files you've modified today.

Other than that, I really don't know.

Author:  fabio [ Fri Jun 29, 2007 12:35 pm ]
Post subject: 

lol, i'll be fired if i even think to delete something on this pc. it's in a lan too. btw it seems the "bug" is fixed now, i left the pc for the lunch break and now the game works again... :roll:

Author:  biller [ Fri Jun 29, 2007 12:38 pm ]
Post subject: 

Meh. Than it all worked out.

Author:  LMan [ Fri Jun 29, 2007 3:46 pm ]
Post subject: 

Its those magical res-changing fairies again, I swear!

Author:  s.habib [ Tue Jul 31, 2007 1:43 pm ]
Post subject:  q

how i can take stars


:wink: :wink: :wink: :wink: :?: :?:

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/